Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!
Luk
26 May 2016

Shoppeguide til store damer

Alle kvinder kender til de udfordringer, der kan være ved at shoppe. Nogle gange mangler den rigtige størrelse, farven er forkert, ellers så er pasformen simpelthen bare ikke den rigtige til ens krop.

Der kan være mange ting at tage stilling til, når man shopper. Men mest af alle kender plus size kvinder især til de mange problemer, der kan være ved at shoppe. Først og fremmest at der ikke er et stort nok udvalg.

Det er ofte umuligt at finde tøj, når man leder efter str. 44, str. 46, str. 48 eller str. 50. Det kan være utroligt nedslående for kvinder, at det er så svært at finde tøj i store størrelser. Netop derfor har vi her fundet et par tips til, hvordan du finder lækkert modetøj i plus size størrelser.

Store størrelser online
De seneste års utrolige udvikling af teknologien har medført tonsvis af forskellige webshops og online butikker. Disse butikker har stormet frem, og det betyder også, at der i højere grad bliver taget højde for forbrugernes krav – forbrugere i alle former og størrelser. Med de mange webshops, der er på markedet, betyder det nemlig også, at de er nødt til i højere grad at skille sig ud fra hinanden, og det betyder, at store kvinders behov i højere grad tilgodeses i forhold til i de almindelige fysiske butikker. Så tag et kig online og du kan hurtigt finde et langt større udvalg end i de mange butikker, du allerede har besøgt.

Vælg forhandlere, som er specialiserede i tøj til store damer
Et godt råd er at have fokus på de forhandlere, der har valgt at specialisere sig i tøj i store størrelser. Mange webshops og butikker har generelt at par enkelte styles til store kvinder og ikke mere end det. Og da det som udgangspunkt ikke er deres hovedfokus, kan du derfor ikke være helt sikker på, at pasformen er ligeså klædende, som hvis du vælger at se på brands, der fokuserer på plus size.

En virksomhed, som har stor succes med at producere tøj til store kvinder er Zizzi. De har været leverandører af cuvy fashion siden 2000 og vil være forgængere for, at kurvede kvinder ikke skal nøjes med almindeligt og kedeligt tøj men også kan få modetøj. Zizzi har fokus på en moderne tilgang til pasformer og silhuetter, og at deres produkter skal passe perfekt til kvinder med former. Tøjet er moderigtigt og er af høj kvalitet. Priserne ligger således at alle kan være med. Tag et smut forbi deres hjemmeside og se eksempelvis deres flotte udvalg af overtøj og jakker.
Klik her for at se mere


Sponseret af ShoppinStreet.dk

x

Kære Forbruger

Giv venligst forretningerne ros eller hjælp
dem til at blive bedre

Hvad enten I giver ros eller konstruktiv kritik, anbefaler vi at I bruger en god tone